joi, 14 iulie 2011

HRI VITALION - Tableta impotriva osteoporozei si arterosclerozei.

Prezentare: Tableta HRI Vitalion este esenta substantelor utile si tamaduitoare ale naturii.  Plantele utilizate la fabricarea tabletei Vitalion, corespund conditiilor stricte de bioproductie, iar in cursul prelucrarii lor substantele active valoroase sunt pastrate prin procedee unice. In zilele noastre bolile ca ateroscleroza si osteoporoza sunt considerate boli endemice, care se pot preveni sau trata cu Vitalion.
Tableta HRI Vitalion stimuleaza functiile creierului, scade depunerile rezultate din calcificari, ajuta circulatia si regenerarea peretilor vasculari, ajuta mecanismele de detoxifiere ale ficatului si rinichiului, respectiv are efect benefic asupra cresterii masei osoase.
Intareste sistemul imunitar, scade in mod drastic inflamatiile si durerile articulare.
In caz de osteoporoza, organismul nu poate mentine echilibrul masei osoase, iar din aceasta cauza incepe procesul de pierdere osoasa. Tableta HRI Vitalion a fost produsa pentru tratamentul acestei probleme, deoarece este capabila sa determine depunerea calciului necesar in organism. Substantele active continute se aduna in tubul digestiv, acolo unde se elimina mineralele, colecteaza aceste substante minerale, le ambaleaza, le transporta in sistemul osos si le depun acolo unde este nevoie.
Celalalt efect este reducerea aterosclerozei. Depunerile de pe peretii vasculari, denumite ateroscleroza, rigidizeaza peretii vaselor. Din aceasta cauza diametrul vaselor scade si sangele se deplaseaza tot mai greu in organism. Aceste depuneri constituie o suprafata inegala, de care se lovesc trombocitele, si porneste procesul de tromboza. Aceasta problema este tratata de tableta HRI Vitalion in modul urmator: dizolva depunerile de pe peretii vasculari, astfel circulatia se imbunatateste, scade solicitarea cordului, se amelioreaza procesele de transport prin peretele vascular, vasele devin mai elastice.
Tableta HRI Vitalion isi face efectul si la nivelul sistemului digestiv. Detoxifiaza ficatul si rinichiul, astfel poate fi utilizat pentru profilaxie. In cazul utilizarii tabletei, este necesar ingerarea zilnica a 1,5-2 litri de lichide. Multumita tabletei HRI Vitalion ajunge mai mult oxigen la creier, astfel ajuta in problemele de gandire si memorie.
Ajuta la fixarea in organism a substantelor nutritive, astfel trebuie administrat in timpul mesei sau imediat dupa.
Detoxifiaza organismul (ficat, rinichi), de aceea este important ingerarea zilnica a 1,5-2 litri de apa.
Se recomanda in: osteoporoza, arteroscleroza, arteriopatie, hipertensiune arterial, hemoragie cerebral, paralizie, probleme de circulatie, tromboza venoasa profunda, infarct, scaderea capacitaii de concentrare, boala Alzheimer, varice, tiuit in urechi, sensibilitate la fronturi atmosferice, cataracta, probleme de acuitate vizuala, tahicardie , hipertiroidism, astma cardiac, sciatica, reumatism, dureri (cap, genunchi...), leucopenie (creste), guta, sangerari gingivale, diabet zaharat, depresie, calcul urinari (se elimina).
Pe langa aceste categorii, se poate recomanda tuturor in scop profilactic, in special celor care prezinti predispozitie la aceste boli, dar si in cazul fatigabilitate (creste vitalitatea), creste performantele sportive, antioxidant (leaga radicalii), previne osteoporoza, tumori manifeste (se retrag) etc.
Contine: mere, struguri, portocale, hibiscus, maceasa, floare de soc, beta-caroten, acid ascorbic, oxid de zinc, sulfat de cupru anhidru, sulfat de mangan monohidrat, fumarat de fier, oxid de magneziu, clorura de potasiu, carbonat de calciu, clorura de sodiu.
Prezentare: 50 tablete
Sfat: Formarea masei osoase corespunzatoare este de asemenea necesara la tineri. Pentru contracararea alimentatiei necorespunzatoare si a alimentelor, care leaga calciul (cu continut ridicat de fosfor).
Administrare: Se administreaza o tableta in timpul mesei sau imediat dupa, cu multe lichide, de una-doua ori pe zi, in functie de starea organismului.
Atentionari: Tableta HRI Vitalion nu este medicament, ci supliment alimentar, astfel bineinteles nu poate inlocui tratamentul medical, dar este un adjuvant excelent la orice forma de tratament, iar efectele sale benefice se observa deja dupa prima cura.
Daca utilizati tableta, informati-va medicul curant, si in legatura cu eventualele riscuri si efecte secundare cereti sfatul acestuia.
Producator: Surepharm Services Limited
Pretul: 75 lei

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu