joi, 14 iulie 2011

INREGISTRAREA in Clubul HRI Vitalion

HRI-Vitalion Club
Asociatia noastra a fost fondata in anul 2002 in Ungaria, iar din 2006 s-a deschis si filiala din Romania, si are ca scop primordial eliminarea, dar mai ales prevenirea bolilor care pericliteaza sanatatea populatie.
In vederea atingerii acestui scop asociatia organizeaza simpozioane, invitand specialisti din diverse domenii. Membrii Asociatiei, din ce in ce mai numerosi, disemineaza cu entuziasm informatiile legate de scopurile propuse, oferind astfel o alternativa pentru adoptarea unui stil de viata sanatos.
In cazul in care considerati ca ati putea lucra eficient intr-o astfel de comunitate si sunteti motivat in realizarea oricarui scop amintit mai sus, alaturati-va noua !
Numarul membrilor a deposit 50.000 si este in permanenta crestere. Din ce in ce mai multe persoane simt nevoia nu doar de asi ocroti sanatatea, ci si de a se afla intr-un anturaj cu mai multi oameni cu gandire asemanatoare, cu care pot face schimb de experienta.

Inregistrarea ca membru al Clubului HRI Vitalion presupune completarea unei Cereri de inscriere, sau se pot livra datele sponsorului la care va inscrieti.

Produsele HRI Vitalion in farmacii si magazine de plante medicinale costa intre 90 – 110 RON, in schimb preturile Clubului sunt de 75 RON.

Puteti deveni membru cumparand un singur produs la pretul de 87 lei ( din care 12 lei e taxa de aderare). Fiind deja membru toate produsele le puteti cumpara la 75 lei.
Comandand prin internet, peste pretul produselor mai platiti si taxa postala. In continuare nu aveti obligatia sa cumparati produse lunar, ramaneti membru chiar daca o vreme buna nu ati mai comandat nimic.
Va rog sa-mi dati adresa de e-mail si un nr. de telefon daca aveti, ca sa pot lua legatura cat mai repede cu dumneavoastra.
Numele, Prenumele,  Locul nasterii, Data nasterii, Numele si prenumele mamei, Cod postal, Localitate, Strada, Nr, bl, sc, ap., Telefon fix, Telefon mobil, E-mail.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu