joi, 14 iulie 2011

REFLECTII

V-ati gandit vreodata la faptul ca, in ciuda gradului de avansare nemaiintalnit al tehnicii si medicinii, in ciuda sumelor fabuloase de bani cheltuiti pe sanatate bolile se tot inmultesc, iar starea de sanatate a populatiei se inrautateste.
In deceniile trecute foarte multe s-au schimbat in jurul nostru: substantele nenaturale se inmultesc, ne otravesc alimentele, apa, aerul, ceea ce ne influenteaza negativ organismul. Aceasta influenta negativa marcata ar putea fi contracarata cu introducerea unor substante benefice, care ar ajuta la detoxificarea organismului, si ar asigura nutrimente de calitate pentru functionarea, respectiv regenerarea continua a celulelor organismului. Din pacate ceea ce se intampla este exact opusul acestui proces, in sensul ca in alimentele de astazi continutul de substante benefice este din ce in ce mai redus. Ne saturam cu mancare, dar celulele noastre sunt flamande, in timp ce se sufoca din cauza radicalilor liberi si a toxinelor.
Sa nu ne miram daca mai devreme sa mai tarziu echilibrul se rastoarna!
Cum va poate ajuta asociatia noastra?
Caracteristica comuna a preparatelor noastre este o tehnologie speciala, dezvoltata in 8 ani de catre profesorul de biochimie Terence Gallagher din Anglia. In principiu, toate preparatele, care sunt disponibile pe piata nu fac altceva decat introduc in organism substante active, pe care organismul ori le poate utiliza ori nu. Sistemul nostru, adica sistemul HRI, nu numai introduce aceste substante: le armonizeaza, optimizeaza, iar astfel substantele active isi exercita efectul in organism cu eficacitate sporita. Putem introduce o substanta activa pe cale clasica chiar si in cantitati foarte mari, dar tot nu se intampla nimic. Aceeasi substanta activa, introdusa prin intermediul sistemului HRI poate avea rezultate spectaculoase, chiar dupa administrarea a numai cateva tablete. Pe langa aceasta, moleculele de substanta activa sunt incluse intre molecule de nutrimente, pentru o absorbtie perfecta. Plantele medicinale folosite ca materie prima sunt cultivate in bioculturi. Este foarte important, ca substantele vegetale introduse in organism sa nu fie contaminate cu chimicale, de aceea subliniem originea lor naturala.
Va doresc a zi buna in continuare!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu